Cart 0
slakkenslijm slakkencreme

Over slakkencrème Vergelijk de verschillende producten en ervaringen van slakkencrème

Slakkencrème is een huidverzorgingsmiddel in de vorm van crème, dat gemaakt is van onder andere slakkenslijm. Slakkencrème heeft een verzorgende werking dat per toeval is ontdekt. Het helpt bij het helen van wonden, het laten vervagen van littekens en het verminderen van rimpels en andere problemen met de huid. Dankzij slakkencrème kunnen de rimpels dus minder duidelijk zichtbaar worden, zullen littekens minder zichtbaar worden en zal de huid sneller herstellen. Door het slakkenslijmextract wordt de huid beschermd, verzacht en ondersteund. De huid wordt er overigens ook nog eens super glad van. Met de slakkencrème van Orange Care kunt u uw huid dus heel gemakkelijk verzorgen.

Slakkencrème heeft een aantal voordelen boven de slakkengel. Gels zorgen voor vlekken, crème zorgt hier niet voor. Gels zijn niet handig als basis voor make-up, crème is juist een erg goede basis voor make-up. Gels zorgen niet voor zonnebescherming, crèmes doen dit wel!

Inhoud van slakkencrèmes

In de gemiddelde slakkencrème zitten proteïnen (eiwitten). Deze hebben een zelfde soort samenstelling als de onderhuid.  Daarnaast zit er allantoïne in. Dit zorgt voor een sneller herstel van de huid. Verder zitten er enzymen in. Enzymen zorgen ervoor dat de huidproteasen tegen worden gehouden. Vervolgens zitten er nog zuren in zoals glycol-, citroen-, en melkzuur. Deze zorgen voor een verdunning van de hoornlaag. Als laatste bevat het slakkenslijm extract nog slijm polysacharide, dit geeft het gladde gevoel aan het slakkenslijm.

Hoe werkt het slakkencrème?

Slakkencrème wordt ook wel allantoïne crème genoemd, aangezien deze stof er ook in verwerkt is. Allantoïne wordt al jaren gebruikt in andere huidverzorgingsmiddelen en staat al jaren bekend om het repareren van de huid. Slakkencrème wordt daarom ook aanbevolen door dermatologen en schoonheidsspecialisten. De werking van het slakkenslijm crème is te danken aan het glycolzuur. Door het glycolzuur wordt de huid ontdaan van de oude huidcellen, zodat er weer nieuwe huidcellen worden aangemaakt.

Bekende soorten slakkencrèmes

Baba de Caracol Slakkencrème

Het slakkencrème van Baba de Caracol is een unieke crème dat verrijkt is met het extract van slakkenslijm. Dankzij deze crème zullen dode huidcellen vervangen worden door nieuwe huidcellen. De huid zal er daarom een stuk jonger uit gaan zien!

De Tuinen Slakkencrème 

De slakkencrème van De Tuinen is gemaakt van het unieke slakkenslijmextract van De Tuinen, dit is net zoals hun slakkengel soort verrijkt met aloë vera, jojob en allantoïne. Dit zorgt voor herstel van de huid voor onder andere rimpels en littekenweefsel.

Elicina Slakkencrème 

Elicina Slakkencrème is een uniek organisch, hypoallergeen en natuurlijk product dat geproduceerd is in Chili. Het is geschikt voor mensen met een gemengde huidstructuur en bevat geen vocht inbrengende elementen. De samenstelling van Elicina is 80% extract en 20% excipiënten.

Slakkencrème ervaringen Wat zeggen gebruikers over de verschillende slakkencrèmes?

Een aantal ervaringen over het gebruik van slakkencrème voor de huid met als doel de huid te verbeteren:

 

Baba de Caracol Slakkencrème ervaringen:

‘’Deze crème heeft erg veel geholpen tegen mijn puistjes en droge huid!’’

De Tuinen Slakkencrème ervaringen:

’Het heeft aardig goed geholpen, mijn huid is een stuk zuiverder geworden, ondanks ik nog last heb van wat puistjes’’

Slakkencrème Elicina ervaringen:

‘’Ik heb erg positieve ervaringen met Elicina slakkenslijm crème, mijn huid voelt een stuk zachter en strakker aan. Met het slakkenslijm crème van Elicina heb ik geen last van een droge en schilferige huid, dit had ik wel met andere soorten crèmes’’